با اینکه هوای طوفانی در شهر نیوکاسل انگلستان کاملا قابل پیش بینی است اما صاعقه دیشب در این شهر کمتر دیده شده بود.
به گزارش خبرآنلاین، مارک برتون عکاس 20 ساله توانست در یک موقعیت مناسب از صاعقه ای که به پل مشهور تاین اصابت کرد ، تصاویری تهیه کند.
لینک دانلود فیلم:
در حالی که وزارت علوم از نهایی شدن طرح پوشش دانشجویان در سال جاری خبر می دهد و خبرهایی از اجباری شدن چادر در بعضی از دانشگاهها در شهرستانها به گوش می رسد، مسئولان وزارت علوم و برخی از دانشگاهها احبار پوشش متحد الشکل درسال جاری را نفی می کنند.

بعد از خوندن مطلب نظر یادتون نره!میخوام در مورد این موضوع بحث بکنیم
هادی معیری نژاد: اما گویا این دستور العمل ها بیشتر سلیقه ای و منطقه ای است در همین زمینه غلامرضا خواجهسروی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اظهارات اخیر قائممقام وزیر کشور مبنی بر اجرای دستورالعمل پوشش دانشجویان از مهرماه جاری، گفت: در مورد پوشش دانشجویان در دانشگاهها هیچگونه مقررات جدیدی نداریم و تمامی مقررات و آییننامهها از گذشته بوده است.
وی با بیان اینکه داشتن چادر در دانشگاهها اجباری نیست، گفت: ما باید در آموزش عالی خود را با قوانین نظام جمهوری اسلامی ایران نیز وفق دهیم.
به گفته خواجه سروی بر اساس مقررات حاکم بر دانشگاهها و مصوبات شورایعالی انقلاب فرهنگی، چیزی به نام لباس متحدالشکل دانشجویی وجود ندارد: قطعا برای اول مهر نیز لباس متحدالشکل نخواهیم داشت.
دانشگاه تهران، الگوی پوشش دانشجویی ارائه می کند
این در حالی است که خبر می رسد دانشگاه تهران برای لباس دانشجویان و اساتید الگوهایی ارایه داده که البته لباس فرم هم نیست.
دکتر عبدالرضا سیف، معاون فرهنگی دانشگاه تهران گفت: دانشگاه تهران مطالعه ای درباره پوشش و لباس فرم برخی از دانشگاهها کشورهای دنیا انجام داده است و با توجه به اطلاعاتی که در این زمینه بهدست آورده، منطبق بر فرهنگ ایرانی اسلامی، الگوهایی برای لباس استادان، کارمندان و دانشجویان طراحی کرده است.
وی ادامه داد: البته این طراحی ویژه استادان، دانشجویان و کارمندان بدین منظور نیست که یک لباس فرم و واحدی در دانشگاه ارایه شود چرا که نمی توان در دانشگاه لباس فرم و واحدی ارایه داد.
معاون فرهنگی دانشگاه تهران گفت: لباس هایی که طراحی می شود براساس الگوی ایرانی اسلامی بوده و ظواهر زننده غربی را ندارد یعنی لباس آقایان آستین کوتاه، یقه باز یا غیر متعارف نیست و لباس خانم ها هم مانتوهای گشادتر و به جای شال و روسری از مقنعه با رنگ هایی در شان دانشگاه است.
به گفته او این طرح ها در حال آماده شدن هستند و در نمایشگاهی در معرض دید استادان کارمندان و دانشجویان قرار خواهند گرفت.
روسری و شال ممنوع
سیف در ادامه به اجرایی کردن مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در رابطه با طرح حجاب و عفاف در دانشگاهها اشاره کرد و گفت: با توجه به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی دانشجویان، کارمندان و استادان در محیط دانشگاه نباید از روسری و شال استفاده کنند و در محیط کار سادگی را رعایت کنند این موارد در دانشگاه مطرح شده و سپس اجرایی می شود.
دانشجویان نمی دانند پوشش دانشجویی چگونه است؟
در دانشگاه آزاد هم خبری از پوشش اجباری چادر نیست .در این زمینه عصمت سوادی معاون فرهنگی واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با مهر، از تعریف و تصویب چارچوب حجاب و عفاف در واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد خبر داد و گفت: برخی دانشجویان هنوز نمی دانند چگونه باید از نظر پوششی در دانشگاه حاضر شوند، بنابراین واحد علوم تحقیقات در این زمینه قصد تعریف چارچوبی قانونی و مصوب برای حجاب دانشجویی دارد.
وی بر این باور است با اجبار دانشجویان به رعایت حجاب نه تنها نمی توان نتیجه گرفت، بلکه به نتیجه عکس هم می رسیم: این چارچوب در جلسه شورای فرهنگی علوم تحقیقات تعریف و در قالب مصوبه ای، قانونی خواهد شد.
به گفته معاون فرهنگی واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد، پس از تصویب چارچوب حجاب، این قانون روی سردرهای دانشکده ها به منظور اطلاع رسانی دانشجویان نصب خواهد شد.
مانتو مشکی اجبار نیست، اما رنگ زننده ممنوع است
سوادی با توجه به گرمای هوا اعلام کرد که دانشجویان از نظر معاونت فرهنگی الزامی به پوشیدن مانتوی مشکی ندارند اما نباید از مانتوهای دارای رنگهای زننده در محیط آموزشی دانشگاه استفاده کنند.
وی با بیان اینکه حتی حاضریم رنگ مانتو را هم برای دانشجویان تعریف کنیم، ادامه داد: اگر لازم باشد در این زمینه ابعاد حجاب و حتی رنگ لباس را هم تعریف می کنیم.
نظر یادتون نره!میخوام در مورد این موضوع بحث بکنیم
برگرفته شده از:www.khabaronline.ir
سال 2011 هم با تمام وقایع خوب وبدش در دنیای فناوری اطلاعات و ارتباطات به پایان رسید. قرار نیست در این گزارش به محصولات رونمایی شده در سال گذشته میلادی یا درگذشتگان این سال بپردازیم، بلکه ميخواهیم از دید آمارهای ارائه شده از سوی سایت آلکسا (Alexa.com) با پر بازدیدترین سایتهاي جهانی و فارسی زبان در یک سال گذشته آشنا شویم.
10 سایت پربازدید جهانی
بر اساس روال معمول، موتور جستوجوی گوگل همچنان پربازدیدترین سایت جهانی است. Google.com سالیان سال است که رتبه اول پربازدیدترین سایت جهان را به خود اختصاص داده است. اما این سایت با دامنه داتکام آن تنها در چهار کشور ایالات متحده آمریکا، ایران، الجزایر و بنگلادش رتبه اول بازدید را دارد دلیل آن هم شاید این موضوع باشد که گوگل در کشورهای مختلف با تابعیت از دامنه رسمی همان کشور فعالیت کرده یا کاربران آن کشورها ممکن است از گوگل با دامنه انحصاری همان کشور استفاده کنند.
بعد از گوگل جایگاه دومین سایت پربازدید جهان به شبکه اجتماعی فیسبوک تعلق دارد. این سایت که هم اکنون بالغ بر 800 میلیون کاربر دارد در هشت کشور رتبه اول سایتهاي پربازدید را به خود اختصاص داده است. اندونزی، ترکیه، آرژانتین، مصر، مالزی، کلمبیا، نیجریه و مالزی، کشورهایی هستند که فیسبوک در آنها حرف اول را ميزند.
فیسبوک در 27 کشور دومین سایت پربازدید و در سه کشور هم سومین سایت پربازدید محسوب ميشود.
یوتیوب به عنوان سایت اشتراکگذاری تصاویر ویدئویی، سومین سایت پربازدید 2011 بود. این سایت در هیچ کشوری نتوانسته است رتبه اول بازدید را به خود اختصاص دهد، اما به هر حال در دو کشور عربستان سعودی و لهستان، یوتیوب جزو دومین سایت پربازدید محسوب ميشود. در 21 کشور رتبه سوم و در 16 کشور نیز چهارمین سایت پربازدید محسوب ميشود.
در بین 10 سایت پربازدید جهان، رتبه چهارم به سایت یاهو تعلق دارد. یاهو در دو کشور تایوان و هنگکنگ پربازدیدترین سایت است. در ایران و نیجریه دومین سایت پربازدید محسوب شده و در آمریکا و بنگلادش نیز چهارمین سایت پربازدید به حساب ميآید و در 12 کشور جایگاه پنجمین سایت پربازدید را به خود اختصاص داده است. البته یاهو نیز همانند گوگل از دامنههاي خاص مربوط به هر منطقه استفاده ميکند.
بایدو پنجمین سایت پربازدید جهان است. نکته قابل توجه در مورد این سایت بینالمللی نبودن آن است. این سایت یک موتور جستوجوی اینترنتی چینی است. البته شاید بهتر باشد آن را به عنوان موتورجستوجوی ملی چین نام گذاری کنیم. اما به هر حال جمعیت سرسام آور کاربران چینی در شبکه اینترنت باعث شده تا این سایت پنجمین سایت پربازدید جهان از دید الکسا در سالی که گذشت، لقب بگیرد.
دايرهالمعارف ویکی پدیا ششمین سایت پربازدید جهان است. این سایت تنها در سوئیس توانسته رتبه پنجم را به خود اختصاص دهد و بعد از آن در چهار کشور رتبه ششم و در مابقی کشورها عموما رتبههایی بین هفت تا 9 را به خود اختصاص داده است.
ویندوز لایو، سرویس ارائهدهنده خدمات وبلاگی بلاگ اسپات، آمازون و تویتر هم به ترتیب رتبههاي هفتم تا دهم جدول پربازدیدترین سایتهاي جهان در الکسا را به خود اختصاص دادهاند.
پربازدیدهاي ایرانی
اما در ایران اولین سایت پربازدید بدون تردید همان موتور جستوجوی معروف است. گوگل رتبه اولین سایت پربازدید ایرانی را داراست. هرچند که بر اساس اطلاعات موجود در تارنمای فیزیک نظری این سایت دامنه دات آی آر را هم برای خود گرفته است، اما در ایران همچنان با دات کام فعالیت ميکند. براساس آمار الکسا، سرویسهاي جیمیل، موتور جستوجو، سرویس ترجمه و در نهایت گوگل مپ جزو سرویسهاي پرطرفدار ایرانی هستند.
بعد از گوگل، دومین سایت پرطرفدار در ایران یاهو است. این سایت به رغم آنکه سرویسهایی مشابه به گوگل را برای کاربران ارائه ميکند، اما در ایران بیشتر از بخش ایمیل آن استفاده ميشود. البته موتور جستوجوی آن هم طرفدار دارد، اما نه به اندازه گوگل.
بعد از این دوسایت مطرح جهانی، سومین سایت پربازدید در ایران همانند گذشته سایت بلاگفا است. این سایت که یکی از ارائهدهندگان خدمات رایگان برای وبلاگنویسان است چند سالی است که رتبه سومین سایت پربازدید ایرانی را به خود اختصاص داده است. هر چند که پیش از این در رقابت بین سرویسهاي ارائهدهنده خدمات وبلاگ در ایران فاصله زیادی وجود داشت، اما به هر حال هم اکنون به نظر ميرسد که رقابت تنگاتنگی بین این برندها در وب فارسی وجود دارد.
چهارمین سایت پربازدید ایرانی سایت تارنماهای مفید ایرانی است. این سایت در حقیقت کاربران را با انبوهی از سایتهاي مرتبط با موضوعات مختلف آشنا ميکند و به نوعی یک لینکدونی نیز محسوب ميشود. البته بر اساس آمار موجود این سایت طی دو سال گذشته در ردهبندی سایتهاي ایرانی توانسته دو تا سه پله صعود داشته باشد. اين سايت همان صفحه معروف فيلترينگ است.رتبه پنجم در بین سایتهاي پربازدید ایرانی به میهنبلاگ و رتبه ششم به پرشین بلاگ اختصاص پیدا کرده است. در نتيجه به نظر ميرسد که رقابت بین سه سرویس ارائهدهنده خدمات وبلاگ (بلاگفا، میهنبلاگ و پرشین بلاگ) حساس شده باشد.
ورزش سه، هفتمین سایت پربازدید ایرانی است. این سایت که به ارائه اطلاعاتی درباره لیگهاي فوتبال ایران ميپردازد طی یک سال گذشته رشد بسیار خیرهکنندهای داشته است. از آنجایی که این سایت در زمان پخش مسابقات فوتبال به ارائه نتیجه بازیها به شکل زنده ميپردازد همین امر بر تعداد بازدیدکنندگان آن افزوده است.
دانشنامه ویکیپدیا، هشتمین سایت پربازدید ایرانی است که بعد از آن و در رده نهم سایت تابناک قرار گرفته است. تابناک تنها پایگاه اطلاعرسانی خبری تحلیلی است که طی چند سال گذشته از دید الکسا به عنوان یکی از 10 سایت پربازدید ایرانی معرفی ميشود.
رتبه دهم در بین سایتهاي پربازدید در ایران به یک شبکه اجتماعی تعلق دارد. شبکه اجتماعی فارسیزبانان با عنوان کلوب توانسته که دهمین سایت پربازدید ایران باشد. البته ناگفته نماند که فیسبوک نیز به عنوان یک شبکه اجتماعی رتبه یازدهمین سایت پر بازدید را در بین کاربران ایرانی به خود اختصاص داده است.
اطلاعرسانی، تجارت الکترونیک و آموزشی
اما به جز سایت تابناک که نهمین سایت پربازدید ایرانی است در بین صد سایت پربازدید ایرانی از دید الکسا، خبرگزاری فارس رتبه 25، خبرآنلاین رتبه 32، عصر ایران رتبه 34، خبرگزاری مهر رتبه 66، صدا و سیما رتبه 76، فردا نیوز رتبه 82، جهان نیوز رتبه 85، همشهری آنلاین رتبه 89، رجا نیوز رتبه 93، ایرنا رتبه 96، ایسنا رتبه 98 و دنیایاقتصاد در رتبه صد قرار دارد.
در حالی که تا همین چند سال پیش در بین صد سایت پربازدید ایرانی عموما سایتهاي سرگرمی دیده ميشد، اما این بار به نظر ميرسد که سایتهاي ارائهدهنده خدمات الکترونیکی از یک سو و سایتهاي ارائهدهنده محتواهای تخصصی در زمینههاي متفاوت توانستهاند در بین کاربران ایرانی از اقبال بالایی برخوردار باشند. در شاخه تجارت الکترونیکی و فروش آنلاین، بانک ملت رتبه 17، بانک ملی رتبه 20، دی جی کالا رتبه 45 و بانک سامان رتبه 98 را به خود اختصاص داده است. همراه اول رتبه 31 و ایرانسل رتبه 61 را به خود اختصاص داده است.سایتهایی که در این بین تنها به اطلاعرسانی برای مخاطب خاص ميپردازند نیز در ردهبندی صد سایت پربازدید ایرانی قرار دارند. به عنوان مثال دو سایت مثقال دات کام و طلا دات آی آر، که هر دو به ارائه قیمت روز ارز و طلا در بازار ایران ميپردازند با یک پله اختلاف از هم در جایگاههاي 40 و 41 قرار دارند.
در کنار این پایگاهها، سایتهاي آموزشی هم در این ردهبندی حضور دارند. سایت سازمان سنجش که سالانه اخبار و اطلاعیههاي مربوط به کنکور در آن درج ميشود در پله 27، شبکه ملی دانشآموزان رشد در جایگاه 60 و سایت دانشگاه پیام نور در رده 70 سایتهاي پربازدید قرار دارند.
موتورهای جستوجوی اینترنتی معمولا یکی از پر بینندهترین وبسایتهای اینترنتی در سرتاسر جهان به حساب میآیند. در این میان، وقتی قرار باشد درباره غول موتور جستوجوی اینترنتی یعنی Google صحبت کنیم، قطعا میتواند پر بینندهترین وبسایت اینترنتی باشد.
با این اوصاف چندان هم بعید به نظر نمیرسد که حالا براساس آخرین تحقیقات انجام شده Google در جایگاه اول فهرست پر بینندهترین وبسایتها قرار بگیرد.
موسسه تحقیقاتی Nielsen در اولین روز این هفته اعلام کرد که دست به بررسی و انتخاب پربينندهترين وبسایتهای اینترنتی زده و در نهایت یک فهرست 10تایی از این وبسایتها را منتشر کرده است. در واقع این موسسه ده برند وب را در ایالات متحده آمریکا معرفی کرده است. بر اساس این تحقیق در فاصله ماههای ژانویه تا پایان اکتبر سال 2011 به طور متوسط 153 میلیون و 441 هزار نفر در ماه از وب سایت Google بازدید کردهاند. این در حالی است که این موتور جستوجو 71/61 درصد از سهم بازار جهانی جستوجوی اینترنتی را در اختیار دارد. از طرفی Facebook با 137 میلیون و 644 هزار بازدید در ماه جایگاه دوم را در این فهرست به خودش اختصاص داده است. بعد از آن هم Yahoo با 130 میلیون و 121 هزار رتبه سوم را در اختیار دارد.
Facebook محبوب کاربران جهانی
با این همه، وقتی این بررسی به سطح جهانی میرسد، شبکه اجتماعی محبوب Facebook جایگاه اول را به عنوان پربینندهترین وب سایت اینترنتی در اختیار میگیرد.
این موضوعی است که موسسه تحقیقاتی Experian Hitwise آن را بررسی و اعلام کرده است. با این اوصاف تمایل کاربران جهانی به استفاده و کار با شبکههای اجتماعی بیشتر از کار با موتورهای جستوجو مانند سالهای گذشته است. در واقع عبارت شبکههای اجتماعی و نام آنها هم یکی از پر طرفدارترین موضوعهای جستوجوهای اینترنتی بودهاند تا جایی که از میان 50 عبارت پر جستوجو اینترنتی، سهم 18/4 درصدی را به خودشان اختصاص دادهاند. این در حالی که است که سهم کلمه Facebook از پر جستوجوترین کلمات و عبارات برابر 48/3 از 50 عبارت است.
نظر یادتون نره!
منبع:دنیای اقتصاد
حوادث-تصادف وحشتناک از نوع آتشین آن در روسیه
لینک دانلود فیلم:
http://www.khabaronline.ir/Images/News/AtachFile/10-4-1391/FILE634766498652746946.flv
برگرفته شده از:www.khabaronline.ir
اگر شما عاشق آندروید هستید و نیاز به یک گوشی خوب دارید، در حال حاضر انتخاب سختی پیش رو دارید. گلکسی 3 سامسونگ و HTC One X فعلا داغترین گوشیهای بازار هستند. اما مشکل اینجاست که کدام یک از این گوشی ها می تواند انتخاب بهتری باشد؟

صادقانه باید گفت که هر دو این سوپرفون ها به نوبه خود بهترین هستند اما اگر بخواهیم فقط یکی را انتخاب کنیم ، کدام را باید ترجیح دهیم؟ بیاید باهم مقایسه کنیم:
همانطور که در جدول زیر می بینید هر دو این گوشیها ویژگیهای خاص خود را دارند و از جهاتی هم با هم متفاوتند که همین مسئله انتخاب بین آنها را دشوارتر می کند
گوشی
گلکسی 3
HTC One X
سیستم عامل
ساندویچ بستنی اندروید
ساندویچ بستنی اندروید
اینترفیس
Samsung TouchWiz
HTC Sense 3
پردازنده
دو هسته ای Exynos 1.5GHz
دو هسته ای Snapdragon S4 1.5Ghz
صفحه نمایش
4.8-inch, 1280x720, HD Super AMOLED
4.7-inch, 1280x720, Super LCD
حافظه
رم 2GB و رام 16GB
رم 1GB و رام 16GB
حافظه جانبی
میکروSD
ندارد
ابعاد (HWD)
x 2.78 x 0.34 5.38 اینچ
x 2.75 x 0.36 5.3 اینچ
4G
4G LTE
4G LTE
دوربین
دوربین اصلی 8 مگاپیکسل
دوبین جلویی 2 مگاپیکسل
دوربین اصلی 8مگاپیکسل
دوربین جلویی 1.3مگاپیکسل
بیشترین حد وضوح تصویر ویدوئویی
p HD 1080
p HD 1080
حالت عکس برادری پی در پی
دارد
دارد
قابلیت عکس برداری در حین فیلم برداری
دارد
دارد
دکمه دوربین اختصاصی
ندارد
ندارد
فرماندهی صوتی
Samsung S Voice
Google Voice Actions
قابلیت جستوی با صدا
دارد
دارد
برنامه راه اندازی صوتی rd Part3
دارد
ندارد
طراحی
HTC One X یک گوشی دوست داشتنی با قابی از پلی کربنات پلاستیکی فانتزی است. مدل سفید کلاسیک آن بسیار جذاب است و احساس خوبی را القا می کند. با وجود صفحه نمایش 4.7 اینچی ، One X گوشی بسیار باریکی است ( تنها 0.36 اینچ ضخامت دارد) اما سامسونگ از آن باریکتر است.( ضخامت گلکسی سه 0.34 اینچ است).
طراحی گلکسی 3 سامسونگ از دو جهت دیگر هم بر HTC One X برتری دارد، زیرا در آخرین گوشی سامسونگ هم اسلات میکرو SD و هم باتری قابل جابجایی تعبیه شده است. گلکسی سامسونگ همواره به خاطر ساختار پلاستیکی بیارزشش مورد سرزنش واقع شده است. اما این در مورد گلکسی 3 صدق نمی کند زیرا به خاطر نرمی و گوشههای خمیده اش مانند یک دستکش در دست جا می گیرد و با اینکه قاب گلکسی 3 هم از پلاستیک ساخته شده اما کیفیتش از مدل های قبلی سامسونگ خیلی بهتر و مقاوم تز است است.
صفحه نمایش
لذت نبردن از صفحه نمایش بزرگ 4.8 اینچی AMOLEDسوپرHD گلکسی سه بسیار مشکل است. این گوشی دارای وضوح تصویر 1280 در 720 است که زنده بودن رنگ های آن عمیقا جذب کننده است. صفحه نمایش HTC One X هم از نوع سوپر ال سی دی 4.7 اینچ است که در رقابت با سامسونگ بسیار خوب ظاهر شده است.این گوشی هم رزولوشن درخشان 1280 در 720 را ارائه می کند و با اینکه رنگ هایش اشباع نشده است، تصویری که دیده می شود بسیار واقعی تر است. در One X تصاویر و متون بسیار زنده تر و نمایشگر هم درخشانتر است.
ویژگیها و عملکرد
سامسونگ تمام زنگ ها را برای گلکسی 3 به صدا درآورده است. این گوشی به همراه نرم افزارهای خاص و پیشرفت های فروانی در رابط کاربر به بازار آمده است که برخی از آنها بهتر از بقیه کار می کنند.
تحسین برانگیزترین این ویژگیها اندرویید 4 و S Beam است. گلکسی 3 سامسونگ با پردازنده دوهستهای 1.5 GHz و رم 2GB و حافظه پردازنده 16GB، عملکرد سریعی دارد. HTC One X هم در این زمینه از سامسونگ کم نیاورده است و اندرویید چهار را در کنارآخرین رابط کابر HTC یعنی Sense 3 قرار داده است که هر دو اینها تجربه بصری بسیار خوبی داشته و خیلی هم قدرتمند هستند. البته One X هیچ کدام از ژست های بلند پروازانه سامسونگ را به خود نگرفته و کنترل صوتی گلکسی سه را هم ندارد. اما شاید بسیاری از این قابلیت های پیشرفته ارزش چندانی نداشته و خیلی هم جالب نباشند. پردازنده دو هسته ای 1.5GHz Snapdragon S4 هم گوشی HTC را در زمره گوشی هایی با عملکرد سریع قرار داده است. گفته شده رم این دستگاه1GB و رام آن 16GB می باشد.
دوربین و شبکه
هر دو این گوشی ها دارای دوربین قدرتمن 8 مگاپیکسلی و سنسور روشنگر پس زمینه هستند. به علاوه هر دو قابلیت پیشرفته اندرویید 4 یعنی شات پی در پی را دارند و می توانند از ماشینی که به سرعت در حال حرکت است عکسبرداری کنند.اما در این قسمت باید گلکسی را برنده اعلام کنیم زیرا به نسبت HTC قابلیت تصویر برداری HD واضح تر و درخشان تری دارد. به علاوه دوربین جلویی این گوشی رزولوشن 2MP دارد در حالی که رزولوشن همین دوربین در HTC 1.3MP است.
از لحاظ سرعت شبکه هم دو گوشی برابر به نظر می رسند البته باید توجه داشت که این پارامتر شدیدا به موقعیت ، مکان، زمان و هم ترازی مناسب با اجرام آسمانی بستگی دارد.
نتیجه گیری:
نمی توان به طور عمومی توصیه کرد که کدام یک از این دو گوشی بهتر هستند.اگر به دنبال یک گوشی خوب می گردید که بتوانید در صورت نیاز باتری آن را هم عوض کنید ، بهتر است گلکسی 3 سامسونگ را انتخاب کنید. اما HTC One X روح متمایز خود را شدیدا به رخ کشیده است و نمی توان به سادگی از کنار اینترفیس برازنده و طراحی صنعتی با کیفیت آن گذشت.
نظر یادتون نره!
Cnet/ماندانا سجادی
برگرفته شده از:www.khabaronline.ir
گوشی
|
گلکسی 3
|
HTC One X
|
سیستم عامل
|
ساندویچ بستنی اندروید
|
ساندویچ بستنی اندروید
|
اینترفیس
|
Samsung TouchWiz
|
HTC Sense 3
|
پردازنده
|
دو هسته ای Exynos 1.5GHz
|
دو هسته ای Snapdragon S4 1.5Ghz
|
صفحه نمایش
|
4.8-inch, 1280x720, HD Super AMOLED
|
4.7-inch, 1280x720, Super LCD
|
حافظه
|
رم 2GB و رام 16GB
|
رم 1GB و رام 16GB
|
حافظه جانبی
|
میکروSD
|
ندارد
|
ابعاد (HWD)
|
x 2.78 x 0.34 5.38 اینچ
|
x 2.75 x 0.36 5.3 اینچ
|
4G
|
4G LTE
|
4G LTE
|
دوربین
|
دوربین اصلی 8 مگاپیکسل
دوبین جلویی 2 مگاپیکسل
|
دوربین اصلی 8مگاپیکسل
دوربین جلویی 1.3مگاپیکسل
|
بیشترین حد وضوح تصویر ویدوئویی
|
p HD 1080
|
p HD 1080
|
حالت عکس برادری پی در پی
|
دارد
|
دارد
|
قابلیت عکس برداری در حین فیلم برداری
|
دارد
|
دارد
|
دکمه دوربین اختصاصی
|
ندارد
|
ندارد
|
فرماندهی صوتی
|
Samsung S Voice
|
Google Voice Actions
|
قابلیت جستوی با صدا
|
دارد
|
دارد
|
برنامه راه اندازی صوتی rd Part3
|
دارد
|
ندارد
|


چاپ اول رمان «مورفی» نوشته سال 1938 ساموئل بکت به قیمت 12 هزار پوند به فروش رفت.

به گزارش خبرآنلاین، این کتاب به موسسه آکسفم اهدا شده بود و پس از اینکه متخصصی تیزچشم متوجه شد کتاب یکی از نسخههای نایاب «مورفی» است در حراج روز 26 ژوئن به فروش رفت.
چاپ اول رمان بکت در حراج خیریه کتاب بونهام که این موسسه سالانه برپا میکند به فروش گذاشته شد و به دو برابر قیمت تخمین زده شده به فروش رفت.
رمان «مورفی» در سال 1938 منتشر شد و اولین رمان بکت، نمایشنامهنویس معروف ایرلندی است. این کتاب یکی از 1500 نسخه کتاب و یکی از معدود نسخههایی است که جلد کاغذروغنی آن سالم است.
این کتاب به موسسه کتاب و موسیقی آکسفم واقع در بکهمستد در هرتفردشایر اهدا شده بود و جف اسمیت، متخصص کتاب این موسسه متوجه نایاب بودن نسخه اهدایی شد.

نسخه فروش رفته از «مورفی»
اسمیت گفت: «واقعا خوشحال هستم که کتاب چنین سودی برای موسسه خیریه آکسفم داشته. به محض اینکه چشمم به کتاب خورد فکر کردم باید نسخه مهمی باشد، پس از جستجو در اینترنت متوجه شدم که کتاب نسخه نایابی از رمان «مورفی» و بسیار باارزش است.»
او افزود: «ما با متخصص آکسفم و حراجی بونهام تمام گرفتیم و خیلی زود متوجه شدیم حدسمان درست بوده است. خیلی عالی شد که توانستیم از این کتاب اهدایی که سخاوتمندانه در اختیارمان قرار گرفت چنین سودی بردیم، آکسفم از این سود در راه مبارزه با فقر در سراسر دنیا استفاده میکند.»
«مورفی» داستان مردی است که در یک بیمارستان روانی به پرستاری مشغول به کار میشود و پس از مدتی متوجه می شود جنون بیماران از عقل و آگاهی آدمهای سالم جذابتر است.
«در انتظار گودو» و «دست آخر» دو اثر معروف دیگر بکت هستند.

نسخه فروش رفته از «مورفی»
28 ژوئن / ترجمه: حسین عیدیزاده
برگرفته شده از:www.khabaronline.ir
ایسنا نوشت:
مروري بر ليست آلوده و پاكترين استانهاي كشور از منظر ارسالكنندههاي بدافزارها گوياي آن است كه استانهاي قم آلودهترين و هرمزگان، كردستان، چهارمحال و بختياري و اردبيل بهطور مشترك پاكترين استانهاي اينترنتي كشور هستند.
بنا بر تحقيقات صورت گرفته، طي ارديبهشتماه سال 91 استان قم به عنوان آلودهترين استان كشور از نظر ارسالكنندههاي بدافزاري شناخته شد و در اين زمينه 56 امتياز منفي به خود اختصاص ميداد. پس از قم، تهران با 5.5 امتياز منفي در رتبه دوم اين جدول قرار گرفت و پس از آن استان ايلام با 46 اميتاز منفي عنوان سومين استان آلودهي كشور را از آن خود كرد.
بنابر آمار منتشر شده از سوي مركز مديريت امداد و هماهنگي عمليات رخدادهاي رايانهيي، آذربايجان شرقي با كسب 40 امتياز در رده چهارم آلودههاي اينترنتي قرار دارد و پس از آن استانهاي اصفهان، فارس، گيلان، مازندران و ... در ردههاي بعدي اين جدول قرار ميگيرند.
اما استانهاي هرمزگان، كردستان، چهارمحال و بختياري و اردبيل بهطور مشترك با كسب دو امتياز منفي به عنوان پاكترين استانهاي اينترنتي كشور شناخته شدهاند و پس از آنها استان خوزستان با چهار امتياز منفي و كرمانشاه با پنج امتياز منفي به عنوان اولين و سومين استانهاي پاك اينترنتي محسوب ميشوند.
ارديبهشتماه سال گذشته تهران، آذربايجان شرقي و فارس آلودهترين شهرهاي اينترنتي كشور بودند و مازندران، قزوين، سمنان، چهارمحال و بختياري، ايلام و استان البرز بهطور مشترك پاكترين استان اينترنتي بهشمار ميرفتند.
نكته ديگر آنكه اگرچه سال گذشته دو استان آلوده يعني تهران و آذربايجان شرقي امتيازي به مراتب بيش از امتياز سال را به خود اختصاص داده بودند، اما در مجموع نمره صنفي اكثر استانهاي كشور به 10 امتياز هم نميرسيد كه اين رقم در سال جاري نسبت به سال قبل سير صعودي داشته است.
اين آمار پس از جمعآوري و تحليل داده از شبكه هاني نت ملي در ارتباط با ميزان گسترهي آلودگي به بدافزار در استانهاي كشور تهيه شده است و اعداد آن بيانگر آدرسهاي اينترنتي آلوده شناسايي شده در هر استان است. فروردينماه امسال به ترتيب استانهاي مازندران، تهران، بوشهر، قم و اصفهان در ردههاي اول تا پنجم استانهاي آلوده اينترنتي قرار داشتند.
منبع:ایسنا
برگرفته شده از:www.khabaronline.ir
برا کنکوری ها دعا کنید...
سلام به کسانی که این مطلب رو میخونن.
خواهش میکنم برای همه ی کنکوری ها و برای بنده ی حقیر نیز دعا کنید تا موفق بشیم.
خیلیا ازجمله خودم بعد از توکل بر خدا نیاز زیادی به دعای شما داریم.
ممنون
نظرات نظر سنجی رو به مسئولای باشگاه انتقال دادم.
به مسئولان باشگاه پرسپولیس نظرات ارزشمندتونو به طور دقیق انتقال دادم.نتایج نهایی به صورت زیر است:(سوال نظر سنجی:دوست داری چه کسی سرمربی پرسپولیس بشه؟)
1-مانوئل خوزه: 61.11%
2-گابریل کالدرون و علی دایی: (هر کدام ) 12.96%
3-مجید جلالی: 07.40%
4-برونو متسو: 05.55%
5-علی پروین:(البته علی پروین تو تقریبا 7 ساعت آخر نظر سنجی اضافه شد) 0.00%
از کسانی که نظر دادن ممنونم
لبخند زدن را فراموش نكنيد…
دختر كوچكي هر روز پياده به مدرسه مي رفت و بر مي گشت .
با اينكه ها آن روز صبح هوا زياد خوب نبود و آسمان نيز ابري بود ،
دختر بچه طبق معمولِ هميشه ، پياده بسوي مدرسه راه افتاد.
بعد از ظهر كه شد ،هوا رو به وخامت گذشت و طوفان و رعد و برق شديدي درگرفت.
مادر كودك كه نگران شده بود مبادا دخترش در راه بازگشت از طوفان بترسد
يا اينكه رعد و برق بلايي بر سر او بياورد ، تصميم گرفت كه با اتومبيل بدنبال دخترش برود .
با شنيدن صداي رعد و ديدن برقي كه آسمان را مانند خنجري دريد ،
با عجله سوار ماشينش شده و به طرف مدرسه دخترش حركت كرد.
اواسط راه ، ناگهان چشمش به دخترش افتاد كه مثل هميشه پياده به طرف منزل در حركت بود ،
ولي با هر برقي كه در آسمان زده ميشد ، او مي ايستاد ، به آسمان نگاه مي كرد و لبخند مي زد
و اين كار با هر دفعه رعد و برق تكرار مي شد.
زمانيكه مادر اتومبيل خود را به كنار دخترك رساند ، شيشه پنجره را پايين كشيد و از او پرسيد
:" چكار مي كني ؟ چرا همينطور بين راه مي ايستي؟"
دخترك پاسخ داد،" من سعي مي كنم صورتم قشنگ بنظر بيايد، چون خداوند دارد مرتب از من عكس مي گيرد."
باشد كه خداوند همواره حامي شما بوده و هنگام رويارويي با طوفانهاي زندگي كنارتان باشد.
در طوفانها لبخند را فراموش نكنيد.
مطلب ارسالی از:A66